Achteruitrijcamera's

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken achteruitrijcamera voor uw camper, dan biedt de Carmedien CM ESRFS2 de perfecte oplossing.

 

De set bestaat uit een 7 TFT monitor CM-NMR7, de kleine bouw achteruitrijcamera CM Nesk en een 15 meter aansluitkabel.Van bijzonder belang is hier de extreem dunne connector op de camera en aansluitkabel, dit is slechts 7mm en vergemakkelijkt het leggen van kabels.

 

De camera behuizing is gemaakt van gegoten aluminium, houders, beschermkap en de schroeven zijn roestvrij staal.
De witte speciale coating biedt bescherming tegen vuil en de negen geïntegreerde infrarood dioden schakelen automatisch aan wanneer het donker word en bieden een optimaal nachtzicht ondersteuning.

 

Dit systeem schakelt automatisch om wanneer de camper in de achteruitrijversnelling gaat, maar kan ook handmatig geactiveerd worden. Op verzoek kunnen de afstandslijnen worden weergegeven zodat de afstand richting obstakels beter ingeschat kunnen worden.En de monitor is voorzien van een vastgemaakte zonneklep die bij veel zonlicht voorkomt dat het scherm niet meer zichtbaar is.  

 

 

Ook hebben wij de Waeco Perfect view in ons assortiment.

Deze heeft een dubbele kleurencamera met shutter cam44nav voor navigatiesystemen.

Ook heeft de camera twee lenzen, een voor dichtbij en een voor veraf. Ookal is de shutter gesloten, de opening maakt het mogelijk om nog ver achter het voertuig te kijken.

Tegen al het vuil zit er een motor aangedreven beschermkap op. En IR leds voor het rijden in de nacht.

 

Voor meer vragen of informatie over deze producten of wilt u graag een achteruitrijcamera ingebouwd hebben? Vult u dan onderstaand contactformulier in, wij helpen u graag!

 

 

Geslacht De heer    mevrouw
Uw naam *
Plaats
Telefoon
Email *
Bericht
 
* zijn verplicht