Levelers

Licht gewicht hydraulisch level systeem, automatisch waterpas.

 

Rozendom Campers gaat voor kwaliteit en biedt daarom het level systeem van HPC Hydraulics aan.

 

Het automatische level en stabilisatie systeem verhoogt het comfort en gebruiksgemak met simpel een druk op de knop. Geen stress meer bij het waterpas zetten van uw voertuig.

Mensen die een camper hebben weten dat comfort eigenlijk wel heel belangrijk is.

Dit level systeem zorgt voor een eenvoudige en snelle stabilisatie van uw camper.

De hydraulische aluminium krikken zijn zwart geanodiseerd en daardoor zeer corrosie bestendig en licht. Voor een goede afwatering zitten er gaten in de voeten. Met het grote aanbod van aluminium en stalen krikken is het eigenlijk mogelijk om elk voertuig te heffen en stabiliseren. Er zijn zelf systemen die een capaciteit van 30 ton aankunnen.

Het systeem beschikt over een dubbelwerkende handpomp, hierdoor kan het systeem (in geval van storing) altijd bediend worden. U heeft geen enkel gereedschap nodig. HPC staat voor geavanceerd bedieningsgemak, gecontroleerde kracht en veiligheid.


Rozendom campers biedt twee jaar volledige garantie!

Hier nog een aantal voordelen:

*Geschiktheid. Het systeem leent zich voor elk voertuig. ongeacht het gewicht, dat gestabiliseerd of waterpas gezet moet worden.

*Gewicht. De aluminium krikken zijn licht en zeer sterk en hebben een beweegbare voet van ongeveer 7 graden. Het gehele systeem weegt slechts 40 kg.

*Het comfort dat men heeft. Bijv. voor campers, geen gewiebel. Men staat als een huis, met alle voordelen van het waterpas staan t.a.v. het slapen, koken, douchen, antenne instellen, etc.

*Het bedieningsgemak. Het systeem bedient men vingerlicht vanuit de stuurstoel.

*Onafhankelijk van de weersomstandigheden, men hoeft, ook bij slecht weer, de cabine niet uit om de wagen te stabiliseren en waterpas te stellen, ook niet om weer weg te rijden.

*Geen hinder van terreinomstandigheden (uitgezonderd extreme situaties). Ook al staat een krik bijv. boven een kuil, het heffen geschiedt pas als beide krikken de grond raken.

*De snelheid van het uitzetten en intrekken. Binnen 60 seconden staat men waterpas en gestabiliseerd binnen enkele seconden rijdt men weg zonder uit de wagen te komen, dit kan in noodgevallen belangrijk zijn.

*Heffen. Men kan elke zijde onafhankelijk van elkaar heffen, zo krijgt men het voertuig altijd waterpas.

*Elke zijde wordt met twee krikken tegelijkertijd geheven. Dit om het risico te vermijden dat het chassis tordeert, wat zou kunnen gebeuren wanneer men met een krik heft.

*Secundaire voordelen. Het schuin zetten van het voertuig om tanken te ledigen. In de winter het voertuig op de krikken te zetten in plaats van op de banden, etc.

*Veiligheid. Het systeem werkt niet als de handrem er niet op staat. Als de krikken uitstaan branden er rode lampjes. Als men het contact van het voertuig aanzet en er staat een krik uit dan brandt een helder waarschuwingslampje.Wilt u top kwaliteit voor een scherpe prijs, kies dan voor Rozendom campers.

 


Setprijs (4 telescoop stelpoten) inclusief Montage € 5.450,- (incl. 21% BTW)

NU ACTIEPRIJS € 5.200,- (voor de meest gangbare campers tot 5000 kg)

 

Wilt u dit levelsysteem ook graag onder uw camper hebben, of heeft u andere vragen? Vul onderstaand contactformulier in wij helpen u graag! 

Geslacht De heer    mevrouw
Uw naam *
Plaats
Telefoon
Email *
Bericht
 
* zijn verplicht